Professionel og erfaren brolægger

Jeg kan hjælpe med alt inden for belægningsarbejde

Leder du efter en erfaren og dygtig brolægger? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Mads Kjærskov Maskinservice tilbyder jeg min hjælp til alt inden for belægningsarbejde.

Jeg er professionel brolægger, og jeg kan derfor hjælpe med mange former for belægningsarbejde, herunder belægning af terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørs arealer.

Du kan finde mig i Stouby, men kommer du fra Horsens, Vejle eller Hedensted, så vil jeg naturligvis også meget gerne hjælpe dig med dit belægningsarbejde.

Jeg hjælper både privat- og erhvervskunder

Jeg tilbyder min hjælp til både privat- og erhvervskunder. Eksempelvis har boligselskaber har et stort ansvar for boligforeningens beboere. Man kan fx minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige.

Ved en ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker. Inden jeg påbegynder mit arbejde, vurderer jeg altid underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Jeg lytter naturligvis altid dine ønsker og behov, så du kan få lige præcis det nye fortov, indgangsparti eller den terrasse, du går og drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud og kontakt din nye brolægger her

Skal du bruge en brolægger, eller sidder du med nogle spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Hvis du ønsker det, så udarbejder jeg også gerne et uforpligtende tilbud og en pris på lige netop din opgave.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud på dit projekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mads Kjærskov Maskinservice​

CVR: 42358746

Bråskovvej 83, 7140 Stouby

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 40 68 45 45

E-mail: madskjaerskovmaskinservice@gmail.com

Bestil service nu!

40 68 45 45