Ny terrasse anlægges i haven

Få den nye terrasse du drømmer om

Drømmer du om at få lagt en ny terrasse med fliser i din have, så du altid har et sted, hvor du kan sætte dig ud og nyde det gode vejr sammen med en god kop kaffe? Terrassen danner for mange husejere rammerne for sommerhalvårets udeliv, grillaftener og arrangementer med familie og venner. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at den har en god størrelse, hvor der er plads til det møblement, som du kunne tænke dig, og at belægningen samtidig passer til huset og de øvrige omgivelser i haven.

Hos Mads Kjærskov Maskinservice anlægger jeg gerne lige netop den fliseterrasse, som du går og drømmer om. Det kan for eksempel være i Horsens, Hedensted eller Vejle, som er nogle af de byer, jeg ofte kører ud til opgaver i, men det kan også være i et andet omkringliggende område.

Jeg sikrer dig en solid belægning i en høj kvalitet

Når du skal have anlagt en ny terrasse med fliser eller sten, så er det vigtigt, at den bliver etableret korrekt, så underlaget er stabilt, for ellers vil fliserne blive løse og ujævne med tiden. Jeg lytter grundigt til dine ønsker og behov, og herefter udfører jeg arbejdet i en høj kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du får en flot ny terrasse, der kan holde i de næste mange år.

Jeg tilbyder også andre former for belægning

Jeg tilbyder ikke kun anlægningen af en ny terrasse med fliser eller sten. Jeg kan også anlægge en ny indkørsel for dig, hvis du for eksempel har fået bygget et nyt hus, og derudover udfører jeg også andet flisearbejde. Har du niveauforskelle på din grund, kan jeg også bygge en støttemur med en støbning i beton, så du kan være sikker på, at jorden ikke skrider.

Kontakt mig og få beregnet en pris på din terrassedrøm

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en fast pris på din nye fliseterrasse eller en anden opgave, der involverer lægning af fliser eller sten, så kontakt mig gerne. Jeg udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på en løsning, der lever op til alle dine ønsker og behov. 

Få et tilbud på dit projekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mads Kjærskov Maskinservice​

CVR: 42358746

Bråskovvej 83, 7140 Stouby

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 40 68 45 45

E-mail: madskjaerskovmaskinservice@gmail.com

Bestil service nu!

40 68 45 45