Støttemur bygges for private husejere

Få bygget en støttemur der holder på jorden

Har du en skråning på din grund, eller har du store niveauforskelle, så kan det være en rigtig god ide at få bygget en støttemur, som kan holde på jorden og dermed sikre, at den ikke skrider. Jeg hjælper dig gerne med opbygningen, så du kan være sikker på, at du får et både flot og holdbart resultat.

Hos Mads Kjærskov Maskinservice bygger jeg støttemure for private husejere i blandt andet Horsens, Hedensted og Vejle, men jeg kører også gerne ud til opgaver i flere andre nærliggende byer, hvis det er her, du har brug for min hjælp.

Jeg udfører også gerne dit øvrige brolægningsarbejde

Jeg tilbyder ikke kun opbygning af støttemur. Jeg kan også være behjælpelig i forbindelse med meget andet brolægningsarbejde. Det kan for eksempel være, at du i samme omgang kunne tænke dig at få anlagt en ny indkørsel, eller det kan være, at du drømmer om at få lagt en ny terrasse i haven. Uanset hvad står jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg lytter til dine ønsker og behov

Det vigtigste for mig er, at du får lige netop den støttemur eller det øvrige resultat, som du kunne tænke dig, og som du går og drømmer om – selvfølgelig i en høj kvalitet. Derfor har jeg altid dig i fokus, og jeg tager mig nøje tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan sikre os, at du får det helt rigtige resultat.

Jeg udfører desuden altid mit arbejde i en høj kvalitet til en pris, der er til at betale. Det gælder, uanset om du ønsker at få bygget en støttemur i beton eller sten.

Kontakt mig og hør mere eller få beregnet en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få bygget en støttemur på din grund, som kan forhindre, at jorden ved niveauforskelle skrider? Så kontakt mig gerne allerede i dag. Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål, ligesom jeg også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud med en fast pris på arbejdet. 

Få et tilbud på dit projekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mads Kjærskov Maskinservice​

CVR: 42358746

Bråskovvej 83, 7140 Stouby

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 40 68 45 45

E-mail: madskjaerskovmaskinservice@gmail.com

Bestil service nu!

40 68 45 45