Opsætning af hegn i haven eller ud mod skel

Skærm af ind mod naboerne og ud mod vejen

Hos Mads Kjærskov Maskinservice​ tilbyder jeg opsætning af hegn for private husejere, og jeg kommer derfor også gerne og opsætter dit nye havehegn. Jeg kører ofte ud til opgaver i både Vejle, Horsens og Hedensted, men har du brug for min hjælp et andet sted i nærheden, kan jeg sikkert også hjælpe dig.

Vælg mellem mange forskellige løsninger

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til opsætning af hegn i haven. Kunne du for eksempel tænke dig et højt hegn eller et lavt hegn, og skal hegnet være i træ – og i så fald hvilken slags? Skal hegnet omkranse hele grunden, eller skal det for eksempel kun opsættes ud mod vejen?

Jeg har dig og dine ønsker i fokus, og jeg lytter derfor til dine ønsker og behov, hvorefter vi sammen finder frem til den helt rigtige opsætning af hegn på lige netop din grund.

Jeg tilbyder opsætning af hegn i en høj kvalitet

Uanset hvilken løsning du kunne tænke dig i forbindelse med opsætning af havehegn, så sørger jeg for, at du får et både flot og solidt resultat. Jeg har nemlig et stort fokus på at udføre kvalitetsarbejde, og derfor udfører jeg mit arbejde grundigt, så du kan få glæde af dit nye hegn både nu og i de næste mange år.

Kontakt mig og indhent et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Jeg udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud med en billig pris i forhold til den høje kvalitet, jeg leverer, når jeg opsætter havehegn for mine kunder. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig for en indledende snak omkring dit projekt og dine ønsker i forhold til opsætning af plankeværk på din grund.

Få et tilbud på dit projekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mads Kjærskov Maskinservice​

CVR: 42358746

Bråskovvej 83, 7140 Stouby

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 40 68 45 45

E-mail: madskjaerskovmaskinservice@gmail.com

Bestil service nu!

40 68 45 45